Petak , 16 Novembar 2018

Home » Svet » Žene u Rusiji će slobodno moći ubijati svoje silovatelje

Žene u Rusiji će slobodno moći ubijati svoje silovateljeU ruskoj Dumi, nakon žučne rasprave, usvojen je novi zakon koji će mnoge silovatelje zaustaviti u njihovom naumu.Ruske žene slobodno će moći ubiti svojeg silovatelja i to će se automatski tretirati kao reakcija u samoodbrani pri čemu silovana žena neće zakonski ni na koji način odgovarati za taj čin.

Podsjetimo, predsjednik Rusije Vladimir Putin je nedavno najavio rat silovateljima i pedofilima, te je rekao da su ti povratnici koji kontiunirano čine zlodjela “sramota ruskog pravosuđa”.5703c768c46188510d8b45a0

Ubrzo zatim, donio je prijedlog zakona o doživotnoj kazni za takve prekršitelje zakona (pedofile i silovatelje), a njegov je prijedlog prihvaćen.

Novi zakon o pravu silovane žene da ubiju silovatelja naišao je na odobravanje Ruskinja upravo zbog činjenice da je silovanje zločin koji je u Rusiji postao svakodnevna pojava.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Žene u Rusiji će slobodno moći ubijati svoje silovatelje Reviewed by on . U ruskoj Dumi, nakon žučne rasprave, usvojen je novi zakon koji će mnoge silovatelje zaustaviti u njihovom naumu.Ruske žene slobodno će moći ubiti svojeg silova U ruskoj Dumi, nakon žučne rasprave, usvojen je novi zakon koji će mnoge silovatelje zaustaviti u njihovom naumu.Ruske žene slobodno će moći ubiti svojeg silova Rating: 0
scroll to top