Srijeda , 27 Mart 2019

Home » Tehnologija » VIDEO: Ruski automat za kupovanje lajkova

VIDEO: Ruski automat za kupovanje lajkova


Ako volite skupljati lajkove, u Moskvi postoji ulični automat na kojem ih možete kupovati.

Koliko je tko faca na društvenim mrežama i blogovima ne odlučuje to koliko zna lijepo pjevati, svirati, pričati viceve ili koliko je dobar uradi sam majstor, već koliko njegovi postovi, fotke i video filmovi imaju lajkova. Korisnici društvenih mreža čiji postovi imaju veliki broj lajkova zanimljivi su i oglašivačima koji su spremni platiti lijepe novce da ih neka internetska zvijezda “hashtagira”, pa ne čudi što se na internetu razvio čitav jedan biznis prodavanja lajkova. Čak i mnogi korisnici koji nemaju namjeru kupovati lajkove zbog zarade, često to čine iz čistog ega jer žele svima pokazati kako su obožavani. Dobro, to je već pitanje za psihologe i psihijatre, no činjenica je da ljudi lajkove iz raznih razloga doista kupuju, pa za njih postoji i ponuda na crnom tržištu.

Rusija s takvim načinom poslovanja nema nikakvih problema, pa je u centru Moskve dopustila postavljanje automata za kupovanje lajkova na Instagramu.

Korištenje automata je vrlo jednostavno. Dođete do automata, logirate se na vaš Instagram profil, ubacite 100 rubalja (11,5 kn) i dobit ćete 200 lajkova koje možete dodati fotkama koje ste objavili, kao što možete vidjeti u ovom videu.


Ako se baš pitate od kuda su ti lajkovi pa krenete provjeravati, vidjet ćete da se najčešće radi o indijskim profilima koji nemaju nikakvu aktivnost, što znači da su lažni ili ukradeni.

Mada društvene mreže dosta lako detektiraju i uklanjaju lažne profile, pa će vam se kupljeni lajkovi brzo istopiti, barem ćete se nakratko osjećati kao veliki internetski influencer. Molimo lajkajte ovaj članak ako vam se sviđa.

(Visited 32 times, 1 visits today)
VIDEO: Ruski automat za kupovanje lajkova Reviewed by on . Ako volite skupljati lajkove, u Moskvi postoji ulični automat na kojem ih možete kupovati. Koliko je tko faca na društvenim mrežama i blogovima ne odlučuje to k Ako volite skupljati lajkove, u Moskvi postoji ulični automat na kojem ih možete kupovati. Koliko je tko faca na društvenim mrežama i blogovima ne odlučuje to k Rating: 0
scroll to top