VIDEO: Ruski automat za kupovanje lajkova
Ako volite skupljati lajkove, u Moskvi postoji ulični automat na kojem ih možete kupovati.

Koliko je tko faca na društvenim mrežama i blogovima ne odlučuje to koliko zna lijepo pjevati, svirati, pričati viceve ili koliko je dobar uradi sam majstor, već koliko njegovi postovi, fotke i video filmovi imaju lajkova. Korisnici društvenih mreža čiji postovi imaju veliki broj lajkova zanimljivi su i oglašivačima koji su spremni platiti lijepe novce da ih neka internetska zvijezda “hashtagira”, pa ne čudi što se na internetu razvio čitav jedan biznis prodavanja lajkova. Čak i mnogi korisnici koji nemaju namjeru kupovati lajkove zbog zarade, često to čine iz čistog ega jer žele svima pokazati kako su obožavani. Dobro, to je već pitanje za psihologe i psihijatre, no činjenica je da ljudi lajkove iz raznih razloga doista kupuju, pa za njih postoji i ponuda na crnom tržištu.

Rusija s takvim načinom poslovanja nema nikakvih problema, pa je u centru Moskve dopustila postavljanje automata za kupovanje lajkova na Instagramu.

Korištenje automata je vrlo jednostavno. Dođete do automata, logirate se na vaš Instagram profil, ubacite 100 rubalja (11,5 kn) i dobit ćete 200 lajkova koje možete dodati fotkama koje ste objavili, kao što možete vidjeti u ovom videu.


Ako se baš pitate od kuda su ti lajkovi pa krenete provjeravati, vidjet ćete da se najčešće radi o indijskim profilima koji nemaju nikakvu aktivnost, što znači da su lažni ili ukradeni.

Mada društvene mreže dosta lako detektiraju i uklanjaju lažne profile, pa će vam se kupljeni lajkovi brzo istopiti, barem ćete se nakratko osjećati kao veliki internetski influencer. Molimo lajkajte ovaj članak ako vam se sviđa.Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!
(Visited 41 times, 1 visits today)

About The Author

Related posts