Srijeda , 16 Oktobar 2019

Home » Tehnologija » VIDEO: DJI predstavio dron specijaliziran za selfije

VIDEO: DJI predstavio dron specijaliziran za selfije
Malim DJI-jevim drononom možete jednostavno upravljati gestama ruke.

Selfiji su danas jedna od stvari koje su u potpunosti promijenile način na koji snimamo vesele kućne foto i video zapise.

Kako bi selfi snimanje podigao na novu razinu DJI je lansirao novog Spark drona koji je specijaliziran upravo za to. Mali dron može poletjeti s vašeg dlana i potom njime upravljate ručnim gestama, što vam omogućuje snimanje slika i videa na vrlo jednostavan način.

Pokretima ruke prema gore ili dolje dron možete spuštati ili podizati u zrak, dok će brzi pokret ruke označiti početak ili kraj snimanja. Ta funkcija gestualnog upravljanja može se koristiti isključivo na udaljenosti do 3 metra, a na većim distancama ćete dronom upravljati pomoću aplikacije za daljinsko upravljanje kao što to činite s drugim dronovima

Aplikacija vam omogućuje let i snimanje u više modova koji uključuju QuickShot, Dronie, Circle i Helix. QuickShot na primjer može “zaključati” (lockati) subjekt i pratiti ga naokolo oko jedne minute i pretvoriti video u snimk dužine od 10 sekundi koju možete dijeliti sa svojim prijateljima, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Što se opreme za snimanje tiče, Spark koristi 12 MP kameru, mehaničku stabilizaciju i GPS GLONASS senzor te 3D dubinski sustav snimanja i sustave za vizualno pozicioniranje koji mogu detektirati objekte i okruženja na udaljenosti između 5 i 30 metara.

Spark možete naručiti predbilježbom za 499 dolara, odnosno oko 3.311 kuna, a isporučuju ga u više boja, uključujući nebeski plavu, metalno zelenu, alpski bijelu i lava crvenu.

Ukoliko si možete priuštiti malo veći trošak, naručiti ga možete i u bundleu u kojem ćete dobiti rezervni set propelera i analogni daljinski upravljač.(Visited 35 times, 1 visits today)
VIDEO: DJI predstavio dron specijaliziran za selfije Reviewed by on . Malim DJI-jevim drononom možete jednostavno upravljati gestama ruke. Selfiji su danas jedna od stvari koje su u potpunosti promijenile način na koji snimamo ves Malim DJI-jevim drononom možete jednostavno upravljati gestama ruke. Selfiji su danas jedna od stvari koje su u potpunosti promijenile način na koji snimamo ves Rating: 0
scroll to top