Seks sa upaljenim svjetlima?
S upaljenim svjetlima vi zapravo izlažete sebe partneru te se tako između vas stvara veća razina povjerenja i bolje upoznajete jedno drugo, tvrde psiholozi. To ujedno može biti i vrlo seksi jer možete partnera gledati u oči te vidjeti kakve su njegove reakcije na vaše tijelo i zadovoljstvo koje mu pružate.

Ako se još uvijek dvoumite da li voditi ljubav s upaljenim svjetlima, u nastavku vam otkrivamo nekoliko odličnih razloga koji bi vas mogli razuvjeriti.

Možete to činiti u bilo koje vrijeme

Ako se seksate samo po mraku, to je prilično ograničavajuće jer morate čekati da padne mrak da biste to učinili. Ne smeta li vam svjetlo, voditi ljubav možete u bilo koje doba dana. Ujutro, nakon ručka, popodne… Na taj način možete isprobati seks ujutro ili istražiti nove lokacije za seks.

Pokažite mu svoje tijelo

Muškarci su očarani ženskim tijelom, kakvo god ono bilo. Ako je s vama, znači da mu se sviđate pa se nemojte sramiti pokazati mu svoje tijelo. On obožava kada može vidjeti i osjetiti vaše tijelo i uzbudit će ga sama činjenica da niste sramežljivi. Nemojte brinuti jer muškarci nedostatke ne vide onako kako ih mi same vidimo u ogledalu.

Besplatna pornografija

Voditi ljubav po mraku je super, no tako ne možete vidjeti sebe u akciji. Jeste li ikad isprobali seks ispred ogledala? Ako niste, onda nemate pojma koliko to može biti seksi. To je kao da zajedno gledate erotski film, ali ste vas dvoje u glavnim ulogama. Ako ste još odvažniji, možete se snimati tijekom vođenja ljubavi.

Možete vidjeti njegovo zadovoljstvo

Muškarci vole gledati žene dok doživljavaju orgazam, a vrijedi i suprotno. Po mraku ne možete vidjeti njegov izraz lica dok doživljava vrhunac, a to je vrlo seksi i može vas dodatno uzbuditi. Stoga, upalite svjetlo, barem tu i tamo.

Smanjuje se rizik od seksualnih ozljeda

Osobito ovo vrijedi nakon pijanke. Nitko se ne želi ozlijediti tijekom seksa, a po mraku se rizik za ozljede povećava.

On može vidjeti što radi tamo dolje

Muškarci su često zbunjeni kad je u pitanju vagina. Stoga im verbalni vodič tijekom predigre jako dobro dođe, a ni svjetlo neće odmoći.

Osjećaj moći

Osim što donosi svojevrsno uzbuđenje, svjetlo vam daje i osjećaj moći i emancipacije. Stoga prigrlite svoju ljepotu i seksualnost i pokažite partneru svaki djelić svoga tijela.(Visited 50 times, 1 visits today)

About The Author

Related posts