Ponedjeljak , 14 Oktobar 2019

Home » Zanimljivosti » Naoružana ljubavnica kidnapovala mladoženju sa svadbe

Naoružana ljubavnica kidnapovala mladoženju sa svadbe
Nesvakidašnja scena odigrala se u utorak uveče na jednoj svadbi u Indiji, kada je bivša djevojka uletjela s pištoljem među svatove i kidnapovala mladoženju prije nego što je izgovorio sudbonosno “da”.

Ona je u pratnji dvojice naoružanih muškarca uletjela na proslavu i mladoženji prislonila pištolj uz glavu, dok su njeni saučesnici držali ostale na nišanu. “Ovaj muškarac mene voli. Ovo je izdaja što ženi drugu. Neću to dozvoliti”, urlala je bivša dok je mladoženju vukla ka kolima. Saučesnici su joj pomogli da ugura mladoženju u vozilo i otišli u nepoznatom pravcu. Potraga za nesrećnim mladićem i dalje traje. Kako pišu mediji, mladoženja Ašok Jadav je svog kidnapera upoznao prije nekoliko mjeseci na poslu i navodno su imali ljubavnu aferu. Spekuliše se da su se čak i krišom vjenčali, ali da ju je Ašok pod pritisok porodice napustio i obećao se drugoj.
(Visited 39 times, 1 visits today)
Naoružana ljubavnica kidnapovala mladoženju sa svadbe Reviewed by on . Nesvakidašnja scena odigrala se u utorak uveče na jednoj svadbi u Indiji, kada je bivša djevojka uletjela s pištoljem među svatove i kidnapovala mladoženju prij Nesvakidašnja scena odigrala se u utorak uveče na jednoj svadbi u Indiji, kada je bivša djevojka uletjela s pištoljem među svatove i kidnapovala mladoženju prij Rating: 0
scroll to top