LJUBAVNICA SAM SVIMA U SELU!
Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svjesna sam da će mi doći glave ali ne mogu im odoljeti.

Prvo sam u aferu krenula sa jednim često je dolazio k meni po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresirali za mene, i počeli dolaziti tko je kako uspio. Teška srca sam ih u početku odbijala ali sam kasnije shvatila, pa zašto im ne bih pomogla i udovoljila kada njihove žene neće.ljubavnica

I tako svaki dan dolazi po par njih u različita vremena, ne mogu sve od jednom uzeti. Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u sredini. Pored njih se osjećam kao kraljuca cjelog tog sela i mislim da mi ni jedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti.

Oni svi rado dolaze kod mene čak me i nagrađuju, neki mi daju novac pa neki suhih kobasa, šunkice i tako. Ima onuh koji mi donesu svježi sir i vrhnje. Koje si im žene pravile i moram priznati u tome su bolje od mene. Stvarno mi je ljepo sa njima i uživam im pružati veliko zadovoljstvo jer sam sigurna da bolje od mene nema tako mi i oni govore.

Ima jedna jedina stvar koje se ja bojim. To je što će biti ako one saznaju za to,njihove žene? Neke od njih znam osobno i znam kakve su vještice i gadure. Nisam ništa trenirala da imam šansu da se borim sa njima. Znam da će to kad tad izać van jer če se netko odati, jer su i muškarci babe tračare kao i žene. Sigurna sam da će sve doći po mene i objesit me na stup srama. Morat ću neko sklonište napraviti za svaki slučaj ako se sazna, da se imam gdje skloniti dok ih ljutnja ne prođe. Ja im nisam kriva što su nesposobne da brinu o svojim muževima.

exyugoslavija.com/(Visited 122 times, 1 visits today)

About The Author

Related posts