ISTINITE PRIČE IZ ŽIVOTA Šta žene stvarno misle kad je njemu `mali`
Rasprava svojedobno pokrenuta na popularnom Internet forumu izazvala je cijelu lavinu reakcija i komentara, a tema je bila problem jedne ženske osobe čiji seksualni partner nije bio nimalo obdaren, štaviše imao je izrazito mali polni organ – veličine tek 8 centimetara! – U vezi smo i sve je u redu, ali seks nam je loš,salim-setop

– U vezi smo i sve je u redu, ali seks nam je loš, jer on ima malog. Ovo mi je prvi put da se srećem sa tim «problemom» i ne bih htjela prekinuti zbog toga, ali ne znam kako da nam se poboljša seks. Ima li ikakvog spasa? – pitala je.

Uslijedili su brojni odgovori i savjeti. Ono što je bilo iznenađujuće je da su druge žene, učesnice rasprave na forumu, potpuno nasuprot onome što govore profesionalni seksološki savjetnici, kazale da su se ipak najčešće odlučivale na – prekid veze!

– Jednom sam bila s jednim koji ima mali. Taj kao da je praznu slamu mlatio. Vrlo brzo sam okončala taj odnos s izgovorom da mi nije dobro – jedno je od svjedočenja iz života.

– To je stvarno veliki problem, posebno ako je sve ostalo u vezi ok. Probaj nekako naći položaj u kojem ćeš ga maksimalno moći osjetiti i koncentriraj se više na oralni dio. Iako se bojim da teško da se tu da šta puno popraviti – kazala je druga ženska osoba.

I treće svjedočenje je slično, ali u pitanju nije bila dužina, nego debljina:

– Meni je bio problem jer je bio tanak i nedovoljno tvrd. Imala sam jednog takvog i prekinuli smo ubrzo. Ono, 15-16 centimetara, a nešto tanko za poludjeti, nisam ga ni osjećala…

Još jedna učesnica rasprave kazala je da je imala pravu traumu

– Ne želim baš pričati o tome, jer je stvarno bila trauma. Dečko je bio predobar, ali ono… Ja sam prije toga imala dugu vezu i dečka sa 17 centimetara, nije se moglo uporediti. Mogu bez problema to izmjeriti rukom, jer mi dlan ima dužinu 17 cm, od početka do vrha srednjeg prsta. Ali to sam napravila samo tada jer me ubijalo to u pojam…

Bilo je doduše i drugačijih priča. Jedna ženska osoba navela je da je tajna stvarno u «tehnici»:

– Zavisi ima li tip tehniku ili ne. Recimo prije par nekoliko godina sam bila s jednim muškarcem. On je bio jako zgodan, crn, visok, itd. Došli smo do kreveta, ja rukom «tamo», a ono prvo sam mislila da mu se nije ni «digao», međutim, pogriješila sam. Pitala sam se kako takav frajer može imat tako malenu… Međutim, imali smo sjajan odnos. Ima tehnike, ja na leđima, noge visoko, a on u mene, tada ga moram osjetiti i da je 2 centimetra… Ima nade ako se on potrudi – kazala je.(Visited 225 times, 1 visits today)

About The Author

Related posts