DIRLJIV KRAJ ISTINSKE LJUBAVNE PRIČE: Nakon 62 godine braka umrli u istom danu, držeći se za rukeDon i Maxine Simpson iz Bakersfielda u Kaliforniji bili su u braku 62 godine i umrli istog dana, u periodu od četiri sata. “To je naprosto predivno“, kaže njihova unuka, Melissa Sloan. Njih dvoje su se upoznali na kuglanju, i od tada su postali nerazvojni. Podigli su dva dječaka, proputovali oko svijeta i postali uzornizajedno-do-smrti

Don i Maxine Simpson iz Bakersfielda u Kaliforniji bili su u braku 62 godine i umrli istog dana, u periodu od četiri sata.

“To je naprosto predivno“, kaže njihova unuka, Melissa Sloan.

Njih dvoje su se upoznali na kuglanju, i od tada su postali nerazvojni. Podigli su dva dječaka, proputovali oko svijeta i postali uzorni građani Bakersfielda.

Dva dana ranije Don je odveden u bolnicu zbog preloma kuka, ali je njegovo zdravstveno stanje ubrzo počelo da se pogoršava.

Porodica ga je odvela kući da posljednje sate provede sa suprugom koja se prethodnih par godina borila sa rakom.

“Imala sam neki osjećaj da je ovako trebalo da se dogodi. Baka i djeda treba da su zajedno i zajedno će i umrijeti“, rekla je Melisa.

Par je proveo posljednje sate onako kako je to činio i ranije, držeći se za ruke i smiješeći se. Okružena porodicom, prvo je preminula Maxine, a onda i njen suprug, četiri sata kasnije.

“Jednostavno je zadivljujuće. Istinska ljubavna priča“, zaključila je Sloan.(Visited 154 times, 1 visits today)

About The Author

Related posts