Ponedjeljak , 14 Oktobar 2019

Home » Cista ljubav » Cista ljubav 151 epizoda

Cista ljubav 151 epizoda
Cista ljubav 151 epizoda

Sadrzaj epizode:
Proračunati flert Emine i Dominika prekida ljubomorni Vlado koji se, štiteći Eminu, sukobi s Dominikom. Vlado i Emina se posvađaju. Štef moli Blaženku da ga udomi. Ona pristaje, ali samo ako će Štef poštivati njezine uvjete. Andrija se odluči posvetiti svojoj vezi s Gogom. Iznajmljuje Brankin stan, čime želi Gogi dokazati da želi dijeliti život s njom. No, Gogi to nije dovoljno. Snježana uvjeri Dominika da mu Ranko planira smjestiti za Rusovo ubojstvo, a Edita prima policiju koja traži Ranka zbog sumnje na ubistvo, te nalazi Snježanino pismo.
Tomo dolazi na Rusov grob pomoći Sonji. Tamo ih zatekne Ranko, koji se vratio na grob, ne bi li se riješio svjedoka – Tome i Sonje. Ranko repetira pištolj i cilja. No, dolazak policije natjera Ranka na bijeg. On baca pištolj kojim je Rus ubijen i skriva se u Tominoj kući. Policija pronalazi Rusov leš, a Sonja i Tomo daju izjave, prokazujući Ranka kao glavnog osumnjičenog. Ranko shvaća da mu Snježana i Dominik pripremaju zamku i od Edite traži da mu da alibi.(Visited 96 times, 1 visits today)
Cista ljubav 151 epizoda Reviewed by on . Cista ljubav 151 epizoda Sadrzaj epizode: Proračunati flert Emine i Dominika prekida ljubomorni Vlado koji se, štiteći Eminu, sukobi s Dominikom. Vlado i Emina Cista ljubav 151 epizoda Sadrzaj epizode: Proračunati flert Emine i Dominika prekida ljubomorni Vlado koji se, štiteći Eminu, sukobi s Dominikom. Vlado i Emina Rating: 0
scroll to top