Ponedjeljak , 14 Oktobar 2019

Home » Cista ljubav » Cista ljubav 150 epizoda

Cista ljubav 150 epizoda
Cista ljubav 150 epizoda

Sadrzaj epizode:
Tomo i Sonja shvataju da je Štef javno preuzeo krivnju za radničko naselje, dao ostavku i time zaštitio Dominika i Ranka. Tomo ga odlazi nagovoriti da kaže istinu. Ranko pronalazi anonimno prijeteće pismo u kojem ga se okrivljuje za Rusovu smrt. U međuvremenu, Snježana, koja je osmislila plan osvete Ranku, odlazi Sonji i navede ju da posumnja da Ranko uskoro sprema likvidaciju. Sonja kreće za Rankom koji odlazi na Rusov grob, ne znajući da ga prate. Na Rusovu grobu Ranko shvaća tko mu je smjestio i odlazi suočiti Snježanu.
Istovremeno, Sonja se uspije javiti Tomi i Snježani, koja je u međuvremenu umakla Dominiku. No, kad uđe u kuću, šokira je Ranko napadom. Snježana se izvlači i laže, no Ranko ju zaključa u sobu i odlazi – s pištoljem. Nakon ispada pripitog Grgića u kafiću, Andrija shvaća da je Ranko opasan, a Emina da slučaj njene sestre itekako nije riješen te da druženjem s Dominikom može izvući informacije o Asji, pa odluči popiti piće s njim.(Visited 134 times, 1 visits today)
Cista ljubav 150 epizoda Reviewed by on . Cista ljubav 150 epizoda Sadrzaj epizode: Tomo i Sonja shvataju da je Štef javno preuzeo krivnju za radničko naselje, dao ostavku i time zaštitio Dominika i Ran Cista ljubav 150 epizoda Sadrzaj epizode: Tomo i Sonja shvataju da je Štef javno preuzeo krivnju za radničko naselje, dao ostavku i time zaštitio Dominika i Ran Rating: 0
scroll to top