Video – Britanka koja ima dve materice i dve vagine!
Hazel Džouns iz Velike Britanije do svoje 18. godine trpela neverovatne menstrualne bolove, a onda je saznala dijagnozu.Da ona ima dve materice i dve vagine!….hazel-dve-vagine-fit-300x200

Uprkos činjenici da je morala “de fakto” da izgubi nevinost dva puta, ova simpatična plavuša kaže da se oseća odlično.

“Kada sam saznala, rekla sam svima” kazala je Jones. Na kraju sam postala atrakcija na zabavama i ne libi se da svoje organe pokaže svima koji požele da ih vide, nije joj neprijatno.

Hazel Jones otišla je lekaru tek kada joj je dečko rekao da je “drugačija tamo dole”.

Ranije je ova dama mislila da će joj seks biti neugodan, ali sada nema nikakve neželjene efekte. Ona je zato i odbila operaciju.

Hazel  takođe kaže da uprkos svemu to jeste što ima dve vagine i dve materice ima sjajan seksualni život

Jednom je, kaže, pitala školsku drugaricu koju “rupu” treba da koristi za tampon, ali joj je postalo suviše neprijatno da nastavi razgovor nakon što je drugarica pomislila nešto drugo i rekla da ga stavi tamo dole.

“Nekada sam patila od strašnih grčeva i moje menstruacije bile su veoma teške. Sada znam da su mi ciklusi bili bolni jer imam dve materice. Dakle, ako zatrudnim, moram biti svesna da ne zatrudnim na drugoj strani” dodala je Hazel.

Doktor Harper smatra da je velika verovatnoća da će Hezel biti potreban carski rez pri porođaju.

Ona takođe mora imati duple testove prilikom provere raka grlića materice. Ali Hazel se ničega ne plaši.(Visited 44 times, 1 visits today)

About The Author

Related posts