10 zanimljivih činjenica o seksu
1. zanimljiva činjenica o seksu: Znate li koliko se spolnih odnosa dogodi na svijetu u jednom danu? Približno 100 milijuna!

2. zanimljiva činjenica o seksu: Ljubljenje je korisno za zdravlje. Izmjena sline korisna je za vaše zube, jer smanjuje mogućnost nastanka karijesa.

3. zanimljiva činjenica o seksu: Ljubljenjem možete smršaviti. Za vrijeme desetominutnog ljubljenja možete potrošiti oko 260 kalorija!

4. zanimljiva činjenica o seksu: Neka vam glavobolja ne bude izgovor za odbijanje seksa. Orgazam ima blagotvorne učinke, ako vas boli glava. Umjesto analgetika, radije se seksajte!

5. zanimljiva činjenica o seksu: Za vrijeme seksa sagorijevate kalorije! Ako se seksate sedam puta mjesečno, u jednoj godini ćete izgubiti približno dva kilograma!

6. zanimljiva činjenica o seksu: Mislite na seks svaki dan, i to više puta dnevno? Bez brige, niste jedini! 54% muškaraca svaki dan više puta pomisli na seks, isto čini i 19% žena.

7. zanimljiva činjenica o seksu: Amerikanci su čini se najaktivniji u krevetu; godišnje se seksaju 126 puta! Poslije njih su Grci s 117 puta godišnje, najmanje se seksaju Japancim koji se vrućih aktivnosti prihvate samo 36 puta godišnje.

8.zanimljiva činjenica o seksu: Očito je da je ljudima važan siguran seks. Godišnje se u svijetu potroši oko 9 bilijuna kondoma!

9.zanimljiva činjenica o seksu: U Indiji je siguran seks još uvijek nešto pomalo nedostupno. Jeftinije je imati spolne odnose s prostitutkom nego kupiti kondome!

10. zanimljiva činjenica o seksu: Žene, koje vole ljubavne romane, više se seksaju od onih koje u takvoj literaturi ne uživaju. U seksu uživaju dva puta više!(Visited 45 times, 1 visits today)

About The Author

Related posts